UITBOUW

Bij een uitbouw vergroot u de huidige leefruimte. Hierbij wordt de gevel doorgebroken om de woonruimte te vergroten en tot één groot geheel te maken. De buiten,- en binnengevel worden opgevangen door middel van een stalen constructie en de uitbouw wanden constructief opgebouwd om het nieuwe dak te kunnen ondersteunen. De nieuwe buitengevel kan bestaan uit baksteen, de gevelbekleding kan worden uitgevoerd in hout of kunststof. In de nieuwe achtergevel plaatsen wij een nieuw kozijn waarin u zelf de mogelijkheden bepaald: hout, kunststof, aluminium, met terrasdeuren of een schuifpui.

De daken voorzien wij van de huidige geldende isolatie normen en bekleden wij over het algemeen met EPDM, gezien de lange levensduur. Wilt u liever bitumen? Ook dit blijft tot de mogelijkheden behoren.

Wenst u extra daglicht in de uitbouw? Dan kan een lichtkoepel of lichtstraat een mooie uitkomst bieden Hierin zijn diverse uitvoeringen mogelijk.

Wilt u meer dan alleen de uitbouw en het tot in de punten afgewerkt hebben, dan bieden wij ook het aanleggen van elektra, lichtpunten, vloerverwarming leveren en monteren, stucen van wanden en plafond, nieuwe zandcementvloer smeren, het betegelen van de vloer en andere werkzaamheden aan.

Wij adviseren u hier graag in en maken graag geheel vrijblijvend een scherpe offerte.